Välkommen gamla och nya medlemmar!

Kom ihåg att betala medlemsavgiften för i år. Endast 50 kr som du betalar in på Handelsbanken Bg 832-73 97. Ditt stöd är viktigt för oss.

Nu närmar vi oss sommaren, trots denna blåsiga och kalla vår, och vi har några arrangemang.

Först ut är det gökotta torsdag 17 maj kl. 08.00 på Hembygdsgården.

Nationaldagen firas den 6 juni och naturligtvis dansar vi runt midsommarstången även i år på midsommarafton. Midsommardagen är det Hembygdens dag med gudstjänst på gamla kyrkogården, efteråt tågar kortegen som vanligt till hembygdsgården där vi serverar kaffe med dopp. Se kommande anslag för mer information.

Nytt i år är att vi ska försöka hålla öppet i Pelle Molins stuga fyra dagar i veckan från och med midsommardagen lördag 23 juni till och med torsdag 2 augusti. Preliminärt tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar mellan 12.00 och 15.00.

De senaste åren har vi öppnat vid behov på grund av brist på guider. Men i år ser det hoppfullt ut att vi får ihop några frivilliga guider till Pelles i varje fall.

Så alla hjärtligt välkommen i sommar!

One Response to Välkommen gamla och nya medlemmar!

1. Anita says:

Så trevligt att PM-stugan ska ha mer öppet och ni lyckats få guider till Pelle stugan i sommar! Vi hoppas att soffan av E O Persson är på plats innan stugan öppnar! 🙂