Porträttfoton från Ådals-Liden

Hembygdsföreningen har fått flera fotoalbum genom åren.  En del album har lämnats in till Bilddatabasen i Sollefteå för inscanning, jag har börjat att lagt upp porträtt av okända och kända Lia bor här på hemsidan.  Dessa ligger under Bildgalleri som ni hittar på menyraden ovanför.

Tyvärr är inte alla personer identifierade, visst skulle det vara kul om någon känner igen någon av dessa. De flesta foton är nog för gamla att någon nu levandes kommer ihåg dem.  Men kanske har du sett fotot förut och någon berättat vem det var.

Jag har börjat med 20 foton från ett album, tidigt 1900-tal som ursprungligen kommer från Handlaren och gästgivaren Per Viktor Tenglund från Näsåker, han var gift med Margret född Pahlin. Jag kommer mata in på Bildgalleri med jämna mellanrum, så återkom gärna.

Från vänser: Viktor Borin i Rå. (senare skogsförvaltare) Inspektoren Petter Sjödin i Lidgatu, samt Viktor Tenglund själv, damerna Margareta Borin och Margret Tenglund f. Pahlin, Viktors hustru från Rå.Från vänster: Viktor Borin

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Porträttfoton från Ådals-Liden